Frittstående og selvstendig organisasjon som skal arbeide for å styrke og utvikle Sørum som en attraktiv og næringsvennlig kommune.

Styrekurs

KURS-INVITASJON FRA
STYREUTVIKLING ROMERIKE

«A-B-C i Styrearbeid»

10.oktober. 6-timers kurs. Kursholder med svært gode tilbakemeldinger!  

Dette a-b-c-kurset i styrearbeid vil gi deg kompetanse om hvordan du kan øke profesjonaliteten i styret og få bedre og mer effektive styremøter. Kurset passer for dem som ønsker å lære seg mer om styrearbeid; daglige ledere, styremedlemmer, styreleder og varamedlemmer – eller for dem som ønsker å gå inn i styrer. Kurset kan bidra til at man lykkes bedre med sine og selskapets oppgaver og utfordringer!

Du får konkrete tips du kan ta med deg og bruke umiddelbart. Kurset er praktisk lagt opp med mange eksempler, samt at du får med deg alle nødvendige maler som du lett kan implementere i eget virksomhet. I tillegg får du inspirasjon, nye relasjoner og økt kunnskap og kompetanse. Kurset er timegivende.

 

Kurset holdes i lokalene til vår gode støttepartner Norasonde i Lillestrøm.
10.oktober 2018, klokken 09:00-15.00

Pris: 3.900 kr / pers. Grupperabatt (fra og med to personer fra samme selskap) 25 %.


Påmelding til
post@styreutviklingromerike.no

 

 

Kjenner du flere som kan ha glede og nytte av å delta på våre arrangementer – be dem ta kontakt med oss på post@styreutviklingromerike.no eller på nettsidene våre www.styreutviklingromerike.no!